
Friday evening I had my friend Sara for diner, I made her a butternut squash and apple soup...
For 2 persons:
- 250gr of squash cut in little squares
- 2 medium potatoes cut in little squares
- 1 big apple (those with the "grey" skin) cut roughly
- 1 small chopped onion
- 2 garlic cloves
- 1 tsp of chopped fresh/freezed ginger
- 1 pinch of ground nutmeg
- 1 chicken stock square
- salt and pepper
Then it's simple, you put all the ingredients in a large sauce-pan and shimmer until all the vegetables are cooked. When done, blend and serve hot with grilled lardons on top and buttered toasts. And of course, a glass of red wine. :)
N.B: For desert I made a chocolate and vanilla cheese cake. Recipe to come soon!
Bonne journée!

Tu es très belle sur cette photo ;) mais j'ai pas tout pu lire de ton post, l'anglais et moi ça fais deux ;)
RépondreSupprimerMerci et sorry Mélis. Je disais que rien de mieux qu'une bonne soupe dans cette saleté de froid! Tu veux la recette? je te l'enverrai ;-)
RépondreSupprimerAvec plaisir , c'est une bonne idée une soupe ;)
RépondreSupprimerTrès jolie photo de toi !
RépondreSupprimermerci, elle a été prise par une photographe portraitiste professionnelle...
RépondreSupprimer